Το αγνό παστέλι, το παραδοσιακό, υπάρχει στο Ζευγολατιό (pics)

Διαβάστε επίσης

Με ολόκληρα ράφια πια στα σούπερ μάρκετ υπό την ταμπέλα “Παστέλια”, έχει χαθεί η μπάλα. Οχι ότι είναι άσχημα, αλλά δεν είναι και ακριβώς παστέλια. Το απλό το αυθεντικό, το σουσάμι με το μέλι, να χώνεται και στο δόντι για να μην το… ξεχνάς, αλλά πάνω απ’ όλα να είναι  παραδοσιακή απόλαυση. Αυτή που σταθερά υπηρετεί εδώ και χρόνια το “Παστέλι Ζευγολαατιού”.

Με τον θρύλο του να εδρεύει στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης και είναι κάτι σαν το… σουβλάκι στο Λιανοκλάδι, το “Παστέλι Ζευγολατιού” μεγάλωσε, επεκτάθηκε, έβαλε ποικιλία αλλά ποτέ δεν γύρισε την πλάτη στις βασικές του αρχές. Μέλι, όχι ζάχαρη, σουσάμι, μελάτη ή τραγανή μορφή και καλή απόλαυση.

Το θρεπτικόν του πράγματος είναι γνωστό και επιβεβαιωμένο, η νοστιμιά του έχει φανατικούς, οι επιλογές έχουν αυξηθεί τόσο στις γεύσεις όσο και στα σημεία σε όλη τη χώρα που το βρίσκεις, αφού είπαμε ότι ο “Παστέλι Ζευγολατιού” έχει ακολουθήσει την εποχή του αλλά πάντα με όρια και όποιος κάνει κέφι αυτό το έδεσμα και δεν έχει δοκιμάσει, απλά χάνει.

 

INFO: https://pastelishop.gr/

https://www.facebook.com/pastelishop

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα