Στη Βουδαπέστη υπάρχει το “Τrofea” με τον πιο λαχταριστό μπουφέ του κόσμου (pics)

Διαβάστε επίσης

Από σούπα μέχρι… σούσι, ένας μακρύς μπουφές δρόμος. Η πανέμορφη, ρομαντική, ιστορική, μεγαλοπρεπής Βουδαπέστη, έχει ένα σωρό παραδοσιακά μέρη για να φας, κατακόμβες, υπόγες, ρεστοράν πολυτελείας, έχει και το “Trofea” που είναι από μόνο του μια εμπειρία.

Με μια στάνταρ τιμή, που διαφέρει από μεσημεριανό σε βραδινό και από καθημερινές σε Σαββατοκύριακα και που κυμαίνεται από 24 μέχρι 39 ευρώ, τρως τα πάντα. Κυριολεκτικά. Οσο αντέξεις. Οταν λέμε τα πάντα μιλάμε για μια ατελείωτη γκάμα κουζινών. Με όλα τα παραδοσιακά πιάτα της Ουγγαρίας, γιατί εκεί που βρίσκεσαι θα είναι και λίγο άκυρο να… χαλάσεις χώρο για σούσι ή για χωριάτικη σαλάτα. Εχει όμως και τέτοια.

Καμαρώνουν για καμια 100αριά προσφερόμενα πιάτα και λένε αλήθεια με αποκορύφωμα ότι στο τέλος του ατελείωτου μπουφέ υπάρχει και ανοιχτή κουζίνα με γκριλ για ψητά. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι πρόκειται για νόστιμα φαγητά, υπάρχει εμφανής ποιότητα γεύσεων και όχι ετοιματζίδικα, ενώ μέσα στις τιμές είναι και μπύρες, κρασιά και πάει λέγοντας.

Υπάρχει χρονικό περιθώριο ωρών, και φυσικά το μυστικό είναι μια καλή προσεκτική γύρα πρώτα να εντοπίσεις τι πραγματικά θέλεις, να αποφύγεις περιττά πράγματα και έτσι να απολαύσεις ένα υπερπλήρες μενού που ξαναλέω πρέπει να είναι επικεντρωμένο στις ουγγρικές γεύσεις.

 

 

INFo: https://www.trofea.hu/en/kiraly-utca/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwh4-wBhB3EiwAeJsppNyL8wsvnlMeENYxfXgpWgtbXZiBL64PhFcRKBqEYsMVhN-RHz-FRhoCOpgQAvD_BwE

 

https://www.facebook.com/TrofeaGrillEtteremKiralyUtca

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα