Ο “Πλάτανος” σε δροσίζει και σε χορταίνει στην πλατεία του Σκρα (pics)

Διαβάστε επίσης

Είναι αμέτρητα τα μέρη της Ελλάδας που μπορεί να τα πεις “παράδεισο” και δεν είναι όχι απλά πολυσύχναστα αλλά ούτε καν γνωστά στην ευρεία μάζα. Το χωριό Σκρα στο Κιλκίς, έχει φύση που σε σαγηνεύει, έχει καταρράκτες, έχει ωραίους ανθρώπους και έχει και μια πλατεία όπου μπορείς να ξαποστάσεις και να φας καλά. Ο “Πλάτανος” είναι μια ταβέρνα που μας ικανοποίησε απόλυτα σε όλα.

Μπορείς να καθίσεις για ένα ουζάκι ζητώντας μια ποικιλία μεζεδάκια που έρχεται και νομίζες ότι είσαι σπίτι και έφτιαξες ό,τι καλό βρήκες και το ταίραιξες σε μια πιατέλα, μπορεί να καθίσεις για κυρίως φαγητό ή μπορείς να τα συνδυάσεις όλα, αρχίζοντας με το ουζάκι ή το τσιπουράκι σου και προχωρώντας στο φαγητό. Και εκεί καλά θα κάνεις να το γυρίσεις σε κρασί, έχουν εξαιρετικό.

Τα κρεατικά δεσπόζουν και όσα πήραμε εμείς ήταν πολύ καλά ψημένα σύμφωνα με τις επιθυμίες μας, οι πατάτες είναι σπιτικές αλλά και διάφορα άλλα όπως για παράδειγμα μια τυροσαλάτα που καταλάβαινες γεύση και όχι… αφρό, και γενικά ό,τι βάλεις στο τραπέζι θα το απολαύσεις. Δεν είναι το “καφενείο του χωριού”, είναι κανονική ταβέρνα που έχει τον κόσμο της που την ξέρει και την επισκέπτεται από τριγύρω περιοχές και είναι μια σίγουρη και νόστιμη λύση για χαλάρωση και χόρτασμα μετά την περιπλάνηση στη μαγική φύση.

 

INFO: https://www.facebook.com/platanos.taverna.skra/photos_by

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Ελενα Χαλικιά

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα