Το “Κουκουνάρι” κάνει τον μεζέ… funky και σε γεμίζει γεύσεις (pics)

Διαβάστε επίσης

Πάνω στη Μεσογείων και σε μια πιάτσα που έχει γεμίσει με κάθε είδους μαγαζί και με καλή ποιότητα αφού ο ανταγωνισμός παρασύρει, υπάρχει το “Κουκουνάρι” που έχει δημιουργήσει το δικό του σταθερό και φανατικό κοινό. Μεζεδοπωλείο με τη στενή έννοια δεν το λες, κλασικό εστιατόριο ούτε, λίγο απ’ όλα όμως με πολύ δελεαστικές τις ισορροπίες που έχει πετύχει το λες και το απολαμβάνεις.

Σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, απλό, χαρούμενο, καθαρό και γουστόζικο, χωρίς περιττές πολυτέλειες αλλά και χωρίς… πλαστική καρέκλα, μπορείς να βρεις ένα πλούσιο μενού επίσης χωρίς υπερβολές αλλά και χωρίς κάτι να του λείπει. Ελληνικές γεύσεις σε χορταστικές ποσότητες, ορεκτικά που μπορούν  να στηρίξουν και κατάσταση ποικιλίας στη μέση, αλλά και κυρίως πιάτα με λίγη φαντασία να ξεφεύγουν από τα κλασικά μαγειρέματα αλλά να μη σε παραξενεύουν.

Η σαλάτα με τη μάυρη φακή μπελούνγκα, τα ρολάκια μελιτζάνας με κιμά κοτόπουλο από τα ορεκτικά, το εκπληκτικό συκώτι του και το μερακλίδικο τσιζκέικ του, είναι προσωπικές επιλογές από μία σε ξεχωριστές κατηγορίες. Οι μαρτυρίες φίλων πάντως που έχουν δοκιμάσει σχεδόβ τα πάντα συνηγορούν ως προς το ότι περί ορέξεως, τα πάντα σπέσιαλ, όσα φιλοξενούνται σε αυτόν τον κατάλογο.

 

INFO: https://koukounari-restaurant.gr/

https://www.instagram.com/koukounari.restaurant/

https://www.facebook.com/koukounari/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Σοφία Μπουρνιά

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα