Η “Εκλεκτή” σήκωσε με… γλύκα μια βαριά παράδοση στο Παγκράτι (pics)

Διαβάστε επίσης

Για τους μεγαλωμένους στο Παγκράτι η πλατεία Μεσολογγίου ήταν και θα είναι πάντα ένας τόπος παιχνιδιού, και η νυν “ΕΚλεκτή” και κάποτε “ΕκλεκΤούλα”, ένας τόπος… παγωτού και καλού γλυκού. Εκεί που οι γονείς έπιναν καφεδάκι περιμένοντας καρτερικά να τελειώσει το παιχνίδι και τα παιδιά κατέληγαν για το… κατιτίς τους για να δεχτούν να επιστρέψουν σπίτι.

Ο καιρός πέρασε, οι ιδρυτές αποσύρθηκαν όμως στο προνομιακό αυτό σημείο που έχει γίνει πιάτσα και για μεζέ πλέον, ήρθε η νέα γενιά που πήρε το μαγαζί το… ρετουσάρισε και στο όνομα κρατώντας τη ρίζα και το κράτησε το ίδιο γλυκό και λαχταριστό προσθέτοντας νέες γεύσεις και διατηρώντας στα ύψη την ποιότητα.

Ενα κρας τεστ για τους γνώστες του παλιού ήταν το τσουρέκι του, το οποίο παραμένει… πολίτικο όπως πρέπει, εκμέκ να μη θέλεις να σταματήσεις, ρεντ βέλβετ και άλλα παρεμφερή που δεν υπήρχαν τα παλιά τα χρόνια, μια ελκυστική βιτρίνα, καθαριότητα και εξαιρετικές γεύσεις.

Από μόνες οι γεύσεις του το βάζουν ψηλά αυτό το μαγαζί, αν μπουν μαζί και οι αναμνήσεις και το συναίσθημα πολλών, γίνεται σημείο αναφοράς και στέκι χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

INFO: https://eklekti.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Χάρης Πολυχρόνης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα