Στα Βόρεια η ψαροφαγία βαθμολογείται με… “12 με τόνο” (pics)

Διαβάστε επίσης

Η φράση “πάμε προς τα βόρεια για ψαρικά” δεν είναι και η πιο συνηθισμένη. Ψυχολογικά περισσότερο λόγω απόστασης από τη θάλασσα κι ας είναι για παράδειγμα μια από τις πιο φημισμένες ψαροταβέρνες της Αττικής ανηφορίζοντας για την Πεντέλη. Το “12 με τόνο” είναι σε πιο… μικρά υψόμετρα, αλλά μάλλον σε πολύ ψηλότερο πήχη γεύσεων, αφού δεν ποντάρει σε γκλάμουρ και σελέμπριτι αλλά σε ποιότητα αυτών που προσφέρει.

Με μια φιλοσοφία που σε ιντριγκάρει, του μενού των 12 πιάτων εξ ου και το 12 στο όνομα, με καλή ποικιλία επιλογών και αρκετά προχωρημένες παρασκευές. Δε θα βρεις τα κλασικά μεζεδάκια της ψαροταβέρνας, αλλά σε ό,τι βρεις θα καταλάβεις καθαρές γεύσεις, θα εκτιμήσεις τη φαντασία του παντρέματος των προϊόντων και θα μείνει ικανοποιημένος.

Αυτά ως προς τα είδη που φέρνουν προς μεζέ, αφού φυσικά μπορείς να βρεις και ψάρι, απλό και νόστιμο και όλα σε σχέση με την περιοχή που είνα… αλμυρή, σε νορμάλ τιμές που φτιάχνουν μια πολύ τίμια έξοδο ψαροφαγίας σε περιποιημένος περιβάλλον και με φροντίδα και μεράκι στα φαγητά.

 

 

INFO: https://www.facebook.com/12metono/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Λευτέρης Παπαντωνίου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα