Ο “Αλίμπερτος” συνδυάζει τέλειο κρέας με εξαιρετική κάβα λίγο έξω από τα Χανιά (pics)

Διαβάστε επίσης

Λίγα λεπτά οδήγημα από τα Χανιά, στα Κουνουπιδιανά, στέκει καμαρωτό ένα μαγαζί ανώτατου επιπέδου, σε περιβάλλον, κρέας και κάβα. Ο “Αλίμπερτος” είναι εγγύηση ποιότητας και ατμόσφαιρας και καλύπτει τα πιο απαιτητικά γούστα.

Ενας ερεθιστικός συνδυασμός κρητικής, μεσογειακής και fine κουζίνας, έχει καταφέρει να ισορροπήσει και να καλύπτει όλα τα γούστα. Διότι δεν είναι απαραίτητο ότι θα ψάξεις στην Κρήτη ταρτάρ, κι ας λένε όσοι το έχουν δοκιμάσει ότι είναι εξαιρετικό, αλλά θα ψάξεις Χανιώτικη τούρτα την οποία επίσης σου προσφέρει και είναι αξιολάυτρευτη.

Θα ζητήσεις στάκα με αυγά και θα εκστασιαστείς αν τη δοκιμάσεις με τρούφα και χωρίς πολλά πολλά, θα βρεις μια μεγάλη γκάμα επιλογών πολύ νόστιμων και σε χορταστικές μερίδες. Οσο για την κάβα, απλά είναι ένα… αξιοθέατο. Μπορείς και να επισκεφτείς το κελάρι που φιλοξενεί εκατοντάδες ετικέτες και θα έχεις και σωστή καθοδήγηση από τους ανθρώπους του μαγαζιού για τα σωστά ταιριάσματα.

Τα κρέατα είναι ονειρεμένα. Δύσκολες κοπές, εξαιρετικά ψησίματα και σίγουρα κάτι θα πάρεις στο τραπέζι, όποιο κι αν είναι το γούστο και η όρεξη της παρέας. Συνολικά ένα μαγαζί υψηλής αισθητικής και γεύσης που κάνει διαφορά στην περιοχή χωρίς να… προσβάλει την κρητική παράδοση και κουζίνα.

 

INFO: https://www.alibertos.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στέλιος Κοράκης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα