Ο καφές με coca cola ανεβάζουν τη γεύση και τη διάθεση (pic+vid)

Διαβάστε επίσης

Πλασάρεται ως πατέντα των Ιαπώνων, αλλά μάλλον όσοι είχαν προηγηθεί… βαριόντουσαν να το φωνάξουν σαν ανακάλυψη. Στην ουσία απλά κάποιος σκέφτηκε και έβαλε μέσα σε ένα ποτήρι και το εσπρεσάκι και την κόκα κόλα. Τα οποία πολύς κόσμος έπινε ταυτόχρονα και όχι μόνο εσπρεσάκι, αλλά και καφέ φίλτρου.

Και όταν άρχισε να διαδίδεται και στα μαγαζιά, να μπαίνει στους καταλόγους και να γίνεται δημοφιλές, ήρθε και η κόκα κόλα που δεν σταματάει όπως όλες αυτές οι εταιρίες να τα ρίξει μαζί σε κουτάκι και να παρουσιάσει το νέο της προϊόν.

Η αλήθεια είναι ότι το προϊόν σε «δεσμεύει» στις αναλογίες. Είναι συγκεκριμένο, από περιέργεια που το δοκίμασα ως ένας φαν του συνδυασμού οκ, σου αφήνει την επίγευση αλλά προσωπικά το θέλω λίγο πιο… καφέ.

Ψάχνοντας το διαδίκτυο μπορείς να βρεις αμέτρητες παραλλαγές. Κάποιες μοιάζουν και με… γλυκό, αφού χώνουν και σαντιγές και να ‘χαμε να λέγαμε. Προσωπικά αυτό που κάνω είναι κόκα λάιτ γιατί πίνω σκέτο τον καφέ δεν μου αρέσει η ζάχαρη, σε παγάκια και δόση εσπρέσο, μονή ή διπλή. Ανακάτεμα με κουταλάκι και απλά όμορφα και ωραία, πίνουμε. Πιστεύω ότι δεν πάει ο καφές φίλτρου που προσωπικά δε μου αρέσει έτσι κι αλλιώς.

Οπως και να ‘χει, ο καθένας μπορεί να κάνει τις μίξεις του γούστου του. Το γεγονός είναι ένα. Οτι ο καφές με την κόκα κόλα μαζί δημιουργούν ένα νόστιμο, ανεβαστικό, δροσιστικό ρόφημα που δίκαια βρίσκει τον χώρο του.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Διονύσης Λημναίος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα