Το “Venetian Well” προσφέρει την υψηλή γαστρονομία στην Κέρκυρα (pics)

Διαβάστε επίσης

Το χαρακτηρίζει εμφανισιακά αυτό που λέει το όνομά του, ένα παλιό βενετσιάνικο πηγάδι στο κέντρο της Κέρκυρας. Γευστικά, είναι πολλά αυτά που το χαρακτηρίζουν και που εξέπληξαν πολύ ευχάριστα έναν, όχι φίλο αυτού που λένε υψηλή γαστρονομία, γκουρμέ και μοριακή κουζίνα. Το “Venetian Well” όμως, έχει βρει έναν περίεργο τρόπο να προσφέρει τέτοια αλλά λίγο πιο… ανθρώπινα και με πολύ υψηλή αισθητική γεύσης.

Αυτό δεν είναι ένα εστιατόριο για κάθε μέρα, δεν είναι για ένα απλό φαγητό, δεν είναι για κάποιον που θέλει να φάει οικονομικά. Προσφέρει συγκεκριμένα μενού σε τιμές που τις… καταλαβαίνεις, αλλά το συμπέρασμα είναι ότι το αξίζει και σέβεται κάθε σεντ αυτού που αποφασίζει να τα δώσει. Από το εξαιρετικά πολυτελές περιβάλλον, έξω αλλά και μέσα όπως είδαμε σε απλή επιθεώρηση του χώρου, μέχρι το σέρβις και τα φαγητά.

Οι γεύσεις είναι φινετσάτες, ο συνδυασμός των προσφερόμενων μενού απόλυτα ισορροπημένος και άριστο το ταίριασμα των κρασιών που προσφέρονται με ξεχωριστή δυνατότητα και τιμή στο μενού. Κατά έναν περίεργο τρόπο για τέτοιους είδους προσφερόμενο φαγητό, είπαμε δεν είμαι φαν, δε φεύγεις νηστικός από το μαγαζί, το κάθε άλλο, φεύγεις γεμάτος και χορτάτος. Ηταν μια εμπειρία στην οποία παρέστην ως καλεσμένος και πολύ επιφυλακτικά και έφυγα τόσο ευχαριστημένος που θέλησα να τη μοιραστώ γιατί πραγματικά αξίζει.

INFO: https://venetianwell.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θανάσης Αλεξόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα