Ηλεκτρικό τιρμπουσόν για άνεση και στιλ (pics+vid)

Διαβάστε επίσης

Το κρασί είναι συνολικά μια ιεροτελεστία. Που και ψαγμένος του είδους να μην είσαι, να μην έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια οινογνωσίας και σε τουρισμό γι’ αυτό τον σκοπό, που να συνηθίζεις να πίνεις χύμα από την κάβα της γειτονιάς, ε, μια στο τόσο θα ανοίξεις και ένα μπουκάλι.

Θα το ανοίξεις; Εντάξει, θα το ανοίξεις, αλλά μπορεί και να σιχτιρίσεις και να προκαλέσεις γέλιο και στην τελική να έχεις χάσει τη μισή απόλαυση εκ των προτέρων από τα νεύρα σου.

Η «κοινωνία» του κρασιού έχει προχωρήσει παγκοσμίως σε απίστευτα είδη, τεχνικές και διάφορα άλλα γύρω από τον οίνο. Ισως η πιο απλή, συνηθισμένη και πρακτική αναζήτηση είναι ένα εργαλείο που να… ανοίγει μόνο του το μπουκάλι.

Η τεχνολογία μας φέρνει πιο κοντά και σε αυτό. Με το ηλεκτρικό τιρμπουσόν. Το οποίο εκτός από πρακτικό, στιλάτο, κομψό και εύχρηστο είναι και όμορφο για μια ιδέα δώρου. Με μια βόλτα στο διαδίκτυο βρίσκεις αρκετά, και σίγουρα δε θα μετανιώσεις ποτέ τα σχεδόν 50 ευρώ που θα σου στοιχίσει. Επαναφορτιζόμενο παρακαλώ, για να μη νομίζετε ότι είναι τίποτα πρόχειρο με μπαταρίες, παλιάς κοπής.

 

INFO: Στην Ελλάδα υπάρχει διαθέσιμο https://www.octopus.gr/eidh-spitiou/eidh-servirismatos-eidh-party/anoixtiri-krasiou-ilektriko-lhedoniste-balvi-26014/#prettyPhoto

Κι ένα βιντεάκι από το youtube, άλλης μάρκας, αλλά ακριβώς το ίδιο τιρμπουσόν, άρα και η λειτουργία του.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στέφανος Μηνάς

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα