Το Mother Earth είναι η εναλλακτική που ψάχνεις στη Μύκονο (pics)

Διαβάστε επίσης

Μπορεί να ακούγεται παράξενο για Μύκονο, έστω να μην είναι ο κανόνας όμως υπάρχουν και τα μαγαζιά που μπορείς να φας καλά, να σε σεβαστούν και να μη χρυσοπληρώσεις σε σχέση με την αξία του φαγητού. Αν προσθέσεις και ότι μιλάμε για κατ’ εξοχήν διατροφή υγείας, τότε το Mother Earth δικαιούται τον όρο του… μουσείου για το κοσμοπολίτικο νησί.

Το ότι δεν άνοιξαν το μαγαζί για να πλουτίσουν το καταλαβαίνεις από τα πάντα. Το μενού, τις τιμές, την απλή πολυτέλεια σε όλη την αύρα του μαγαζιού. Η ιδιοκτήτρια από παλιά και πασίγνωστη οικογένεια του νησιού και της χώρας ολόκληρης, αλλά με αυτό τον ωραίο συνδυασμό του χορτάτου ανθρώπου χωρίς απωθημένα. Καλοστημένο μαγαζί για ψαγμένους.

Αν τρομάζει κάποιους το vegan, τότε δεν ξέρουν. Ξεκινώντας από πρωινό και… νυχτώνοντας μπορείς να φας μέχρι σκασμού κάθε ώρα της ημέρας, νόστιμα και χωρίς να σου λείψει τίποτα σε γεύση. Αυτό ισχύει και για τα εξαιρετικά του κοκτέιλ και όλα μαζί φτιάχνουν ένα μαγαζί που δεν πρέπει να χάσεις αν δε θες να… ταλαιπωρείς τον εαυτό σου.

INFO: https://www.motherearthmykonos.com

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Σίμος Παναγιώτου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα