Το πάθος για καφέδες και σοκολάτες ικανοποιείται στου “Κυφωνίδη”

Διαβάστε επίσης

Το “έκαστος στο είδος του” με συνέχεια για τους καφέδες μπορεί να έγινε γνωστό από συγκεκριμένη εταιρία, αλλά έχει μεγάλη εφαρμογή και αλλού. Ο “Κυφωνίδης” μάλιστα, για τον οποίο μιλάμε, επεκτείνεται και σε μια από τις μεγαλύτερες ανθρώπινες λατρείες, τη σοκολάτα, σε μορφή ροφήματος αλλά και φαγώσιμη, αλλά και σε υπέροχα άλλα συνοδευτικά του καφέ.

Είναι μια χαρακτηριστική ιστορία επιχείρησης που το πήγε βήμα – βήμα, δε μεγάλωσε απότομα, άρα και έχοντας περάσει όλα τα στάδια, είχε υπομονή, επιμονή και έμαθε όλα τα κατατόπια. Οι γονείς μάς είχαν μάθει το πρώτο εγχίερημα λιανικής, που μοσοχοβολούσε ο καφές που τότε ήταν σχεδόν αποκλειστικότητα και στο πέρασμα των χρόνων βλέπαμε το “μεγάλωμα” τόσο των παρεχόμενω προϊόντων όσο και των δυνατοτήτων.

Εκεί μπορείς να επιλέξεις φίνα δώρα, καλάθια, κουτιά που θα κάνουν εντύπωση και θα εκτιμηθούν δεόντως. Εκεί μπορείς να καθίσεις σε αριστοκρατικό περιβάλλον και να απολαύσεις ένα ρόφημα μαζί με εξαίσια συνοδευτικά. Εκεί φυσικά μπορείς και να επιλέξεις για το σπίτι σου αρωματικούς καφέδες με φαντασία στα μίγματα, που ταιριάζουν απόλυτα και απογειώνουν τον καφέ, σοκολάτες διαφόρων ειδών για ρόφημα και άλλα πολλά

Η Καλαμαριά λοιπόν, μπορεί να φημίζεται για τις ταβέρνες και τα ψαρικά της, αλλά έχει κι ένα πραγματικό… θησαυροφυλάκιο του καφέ και των συνοδευτικών που αν μάθεις, θα γίνει πιστός και φανατικός.

 

INFO: https://www.kifonidispassion.com/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θέμης Μπαζιώνης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα