Το Mastiqua στέκεται περήφανο δίπλα στην ανθρακούχα συνήθεια των Ευρωπαίων (pics)

Διαβάστε επίσης

Το ανθρακούχο νερό είναι ο κανόνας σε πολλές χώρες της Ευρώπης και το περίεργο είναι να θέλεις απλό μεταλλικό νερό στο τραπέζι σου.

Υπάρχουν μάρκες με πολύ ισχυρά ονόματα στη διεθνή αγορά, είναι διαρκώς αυξανόμενη και στη χώρα μας η συνήθεια και θεωρώ υποτιμημένο ένα δικό μας προϊόν που συνδυάζει φυσικό ανθρακούχο νερό και έναν θησαυρό της ελληνικής φύσης.

Το Mastiqua από τότε που το είχα ανακαλύψει σε ράφια ψαγμένου ντελικατέσεν, χρόνια πριν μπει στα σούπερ μάρκετ είχε γίνει μια αγαπημένη συνήθεια. Η μαστίχα είναι ένα προϊόν το οποίο εμείς έχουμε στην ευλογημένη γη της χώρας μας και οι ξένοι κάνουν αγώνα για να το αποκτήσουν και να το απολαύσουν.

Ο συνδυασμός της γεύσης μέσα στο συγκεκριμένο νερό ξεπερνάει κάθε προσδοκία που μπορεί να έχεις στο άκουσμα. Δεν είναι μόνο ότι ξεδιψάει, βοηθάει δραστικά στη χώνεψη, αλλάζει όλη τη γεύση στο στόμα και το δροσίζει ακόμα και μετά από βαριά γεύματα.

 

Είναι ιδανικό συνοδευτικό και για τον καφέ, ενώ σταδιακά αυξάνονται και οι γεύσεις. Η λεμονάδα απολαυστική, το πράσινο τσάι, το κεράσι και η βυσσινάδα «στέκονται» περισσότερο μόνα τους παρά σε τραπέζι ή για χωνευτικά και συνοδευτικά.

INFO: https://www.mastiquashop.gr/el/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στέλιος Αναγνωστόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα