Το «Καρνάγιο» στον Αγιο Νικόλαο τα… τιμάει τα βραβεία του (pics)

Διαβάστε επίσης

Αποφεύγω συστηματικά τα μαγαζιά που έχουν… απ’ όλα, αφού ο κανόνας είναι ότι ρισκάρεις φρεσκάδα, ποιότητα, γεύση, τα πάντα. Η εξαίρεση του κανόνα είναι το «Καρνάγιο» στον Αγιο Νικόλαο το οποίο… επιδιώκω συστηματικά με κάθε ευκαιρία.

Ναι, μπορεί ένα μαγαζί να έχει ολόφρεσκα ψαρικά, καταπληκτικά κρέατα σε φαντεζί σερβιρίσματα, με σούβλες και τσιγκέλια, αλλά και τον απλό γύρο. Οχι μόνο ψαρικά, αλλά και ψάρια, σαλάτες κάθε φαντασίας, μεζέδες ατελείωτους.

Ολα αυτά να σου έρχονται από κεφάτους, ευγενικούς, σβέλτους και χαμογελαστούς σερβιτόρους, σε μαγαζί γεμάτο χρώματα που σου φτιάχνει τη διάθεση και με τρομερή θέα στη λίμνη του Αγίου.

Θες κι άλλα; Καταπληκτική ρακή αλλά και πλούσια ποικιλία άλλων ποτών, το αφεντικό πάντα να τριγυρίζει σαν καλός σου φίλος και οι τιμές παραπάνω από λογικές.

Το τρατάρισμα στο τέλος μάλλον το θεωρείς λογικό σε τέτοιο μαγαζί, αλλά επειδή δεδομένα δεν θεωρούνται πια τίποτα στη ζωή, έρχεται κι αυτό να σου θυμίσει ότι ήσουν σαν στο σπίτι σου και πρέπει να ξαναπάς. Ολα αυτά μαζί σου λύνουν και κάθε απορία για τα βραβεία που μαζεύει κάθε χρόνο το μαγαζί. Οχι, δεν είναι τουριστάδικο που έχει δημόσιες σχέσεις, είναι μαγαζάρα που τιμάει όποιον το εμπιστεύεται.

INFO: https://www.facebook.com/lakeofagiosnikolaos/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Αργύρης Μαρκάκης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα