Τα ελληνικά Roots πάνε το πατατάκι σε γκουρμέ επίπεδο (pics)

Διαβάστε επίσης

Τα Roots τα πέτυχα τυχαία σε ένα από τα ντελι σούπερ μάρκετ της Αθήνας, ψάχνοντας για κάτι ακόμα άγνωστο σε μένα. Θα τα προσπερνούσα ίσως θεωρώντας ότι είναι άλλη μια εισαγόμενη μάρκα πατατάκια με διάφορες περίεργες γεύσεις, αν δε με τραβούσαν δύο πράγματα. Η τιμή του, κάτι παραπάνω μεν από τα απλά πατατάκια του εμπορίου αλλά κάτι πολύ λιγότερο από τα εισαγόμενα. Και η γεύση Πιπεριά Φλωρίνης. Και φαντάσου τότε δεν είχα δει ακόμα το… μεγάλο χιτ.

Αγόρασα και απόλαυσα. Τρομερή πατάτα. Δεν θέλει μεγάλη εμπειρία γευσιγνωσίας για να καταλάβει ωραία πατάτα. Εψαξα και διάβασα λίγο την ιστορία μιας οικογένειας από τις Σέρρες που έχει κάνει διάφορα τολμηρά στη γεύση και προχώρησε στα Roots.

Το τελευταίο τόλμημα είναι το πατατάκι με γεύση καπνιστό βουβάλι. Δε γινόταν να μην δοκιμαστεί και από περιέργεια μόνο, μα ήταν κι αυτό πραγματικά εντυπωσιακό.

Οι συσκευασίες και η συνολική σχέση παρουσίασης – γεύσης και τιμής κάνουν τα Roots μια πολύ δελεαστική προοπτική για να βγάζεις σνακ ή συνοδεία ποτών σε φίλους και να κεντρίζεις το ενδιαφέρον. Πριν καν τα φας, οπότε και σίγουρα θα το κεντρίσεις.

INFO: https://www.facebook.com/rootschips.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στάμος Λάμπρου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα