Η Σαμοθράκη είναι παράδεισος και έχει «Παράδεισο» για φανταστικό κρέας

Διαβάστε επίσης

Ηταν πολλά τα χρόνια που ήθελα να δοκιμάσω την επίσκεψη στη Σαμοθράκη για την οποία τόσα καλά είχα ακούσει. Tο έκανα και αποζημιώθηκα στο έπακρο. Από το νησί, τους ανθρώπους, το φαγητό του.

Ξεχώρισα ένα μαγαζί από όσα πρόλαβα να επισκεφτώ γιατί μου άρεσε όλο το σκηνικό. Το ορεινό του σκηνικό, έχοντας υποχρεωθεί να κάνω περίπου 15 χιλιόμετρα από την Καμαριώτισα, το λιμάνι όπου και έμενα. Ορεινό μάλιστα, χωρίς να είναι στο βουνό του νησιού, το όρος Σάος.

Ο Προφήτης Ηλίας είναι ένα όμορφο χωριουδάκι, φιλόξενο και το κατσικάκι είναι η σπεσιαλιτέ της περιοχές. Ο «Παράδεισος», η παραδοσιακή ταβέρνα που έφαγα γενικά έχει πολύ καλά κρέατα.

Με καταπληκτική θέα στο Θρακικό πέλαγος, εμφανή διάθεση για σπιτική εξυπηρέτηση κι ας είχε πολύ κόσμο σε δύσκολη ώρα το μαγαζί. Ωραίο κρασάκι, χορταστικές σαλάτες με νόστιμη ντομάτα, πατάτα στο χέρι, αληθινή και καλοτηγανσιμένη.

Αφησα τελευταίο το κατσικάκι το οποίο ήταν τέλειο. Σωστά ψημένο, πολύ νόστιμο, τρομερό κρέας, δικαίωσε τη φήμη της περιοχής.

Ιδανικό για να αλλάξεις γεύση στο τέλος το γλυκό ταψιού που πήραμε, με συνοδεία ένα καλό ντόπιο τσιπουράκι. Σωστές τιμές και όλο μαζί μια εμπειρία που αξίζει να ζήσεις στο πανέμορφο αυτό νησί.

INFO: https://www.facebook.com/samothrakiparadisos/?ref=page_internal

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα