Το «Μπαχάρι» αλλάζει νόημα στα μαγειρικά μείγματα (pics)

Διαβάστε επίσης

Τα μείγματα μπαχαρικών, μυρωδικών και όλων των συνοδευτικών για τα φαγητά, εύκολα πια φτιάχνονται και στο σπίτι. Φαντάζεσαι γεύσεις και τόνους που θέλεις να δώσεις στο φαγητό σου και φτιάχνεις.

Ακόμα πιο εύκολα, κάνεις μια βόλτα στην αγορά και τα βρίσκεις. Από το σούπερ μάρκετ σε μαζική τυποποίηση, μέχρι ψαγμένα μπακάλικα ή και υπαίθριες αγορές όπου υπάρχουν απίστευτοι συνδυασμοί.

Εχοντας αναζητήσει και αγοράσει τέτοια προϊόντα και εκτός Ελλάδας, όπως για παράδειγμα στην περίφημη αγορά του Γαλατά στην Πόλη, τολμώ να πω ότι αυτό που έχουν φτιάξει οι άνθρωποι στο «Μπαχάρι» αγγίζει το τέλειο.

Μια σειρά από μείγματα, μαρινάδες, παναρίσματα που μπορεί κάποιος να βρει σε όλο και περισσότερα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε ένα σάιτ που είδα ότι υπάρχουν χωρίς να ξέρω αν καλύπτουν παραγγελίες αφού εγώ τα ψωνίζω από μαγαζί, με βολεύει η απόσταση.

Τα αρώματα από μόνα τους σε πείθουν ότι όλα τα υλικά είναι αγνά και χωρίς χημικά, η γεύση έρχεται να συμπληρώσει και σε μια απαιτητική εποχή που μπορείς να βρεις πολλά σε πολλούς, αυτή η σειρά προϊόντων κάνει τη διαφορά.

Προσωπικό αγαπημένο; Η Γουμένισσα για σάλτσες. Απλά απογείωση, χωρίς άλλες εξηγήσεις.

INFO: https://www.mpaxari.eu/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ: Μαντώ Στέφου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα