Τα 5Φ του Κισσού στο Πήλιο αντέχουν στις προκλήσεις (pics)

Διαβάστε επίσης

Η άνοδος προς τον Κισσό του Πηλίου μετά από μπάνιο στις υπέροχες παραλίες της περιοχής ήταν προγραμματισμένη για φαγητό. Φίλοι που γνωρίζουν τα λημέρια είχαν προτείνει τον Κισσό ως ένα όμορφο και ήσυχο χωριουδάκι, αλήθεια έλεγαν όσο για την επιλογή της ταβέρνας ήταν προσωπική λόγω… προδιάθεσης.

Τα 5Φ της Καισαριανής, πίσω από το Κάραβελ είναι αγαπημένο στέκι χρόνων και ίσως το πιο must to eat μαγαζί της Αθήνας για λόγους που θα αναφερθούν εκτενώς σε άλλη πρόταση. Το συνονόματο, άσχετο από ιδιοκτησίες αφού τα 5Φ υπάρχουν αρκετά στη χώρα (φίλε φέρε φίλους φάε φύγε), δικαίωσε τη φήμη του.

Μάθαμε ότι το μαγαζί έχει μεγάλη ιστορία και είναι αρκετά διαφημισμένο. Δεν έχει κάτσει στις δάφνες του όμως ρίχνοντας τις παροχές. Αυτό που εισπράξαμε ήταν πολύ καλό με γνώμονα μια τουριστική περιοχή ντάλα καλοκαίρι.

Θα μπορούσε ίσως να υπάρχει μια καλύτερη ισορροπία μεγέθους μερίδων με τιμές, αλλά όχι τίποτα τραγικό. Ολα όμως όσα δοκιμάσαμε ήταν νόστιμα φαγητά, τα παιδιά που πάντα είναι πιο δύσκολα τα απόλαυσαν. Απολαυστικό το ζυμωτό ψωμί για αρχή, σπέσιαλ το κοντοσούβλι, νόστιμα και όσα άλλα δοκιμάστηκαν.

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα