Στ’ Απεράθου ο «Αμοργινός» σου σερβίρει όλη τη γεύση της Νάξου (pics)

Διαβάστε επίσης

Οι ντόπιοι και οι… φανατικοί της Νάξου ξέρουν τ’ Απεράθου, οι χάρτες και οι… αρχάριοι την Απείρανθο, μα αυτά έχουν μικρή σημασία. Το πανέμορφο χωριό στην καρδιά της ορεινής Νάξου αξίζει επίσκεψη για να το δεις μα και για να απολαύσεις το φαγητό σου στον «Αμοργινό».

Το νησί που είναι ευλογημένο από την ποικιλία και την ποσότητα των προϊόντων που παράγει, τα βλέπει να μαγειρεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή την παραδοσιακή ταβέρνα. Με πιστό και μεγάλο κοινό, αλλά ποτέ στο πέρασμα των χρόνων με εκπτώσεις στην ποιότητά της.

Η ποικιλία των φημισμένων τυριών μπορεί να σου ανοίξει ή και να σου κλείσει το γεύμα, τα κρέατα εκλεκτά και καλομαγειρεμένα, τα μαγειρευτά το ίδιο όπως και τα μεζεδάκι. Το ρόστο, το κριθαρότο και ένας χορταστικός και πεντανόστιμος μουσακάς είναι τα δικά μου τοπ, μα ό,τι κι αν διαλέξεις η ποιότητα είναι δεδομένη σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά του νησιού για φαγητό. Αν προλάβεις και τραπέζι από τα λίγα στο μπαλκόνι με την πανοραμική θέα, ακόμα καλύτερα, αλλά και χωρίς θέα το φαγητό δεν αλλάζει.

INFO: https://www.facebook.com/AmorginosTraditionalTavern

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στέλιος Σωτηρίου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα