Η «Ψαροπούλα» είναι ένα… must της Λέρου (pics)

Διαβάστε επίσης

Τα μη πολύ διαδεδομένα τουριστικά νησιά είναι ευλογία για πολλού λόγους. Γιατί μπορείς να απολαύσεις σε… ανθρώπινες συνθήκες τις απίστευτες ομορφιές τους, όπως αυτές που έχει η σαγηνευτική Λέρος, μα και επειδή οι επαγγελματίες θέλουν να σε κερδίσουν με την ποιότητα και την καλοσύνη τους και όχι να σε δουν σαν… πορτοφόλι.

Η «Ψαροόύλα» στο Παντέλι της Λέρου και ακριβώς πάνω στη θάλασσα είναι αλλά και σου βγάζει από την πρώτη στιγμή μια ζεστασιά άλλο πράγμα. Είχαμε ακούσει για τον Αποστόλη και τη Βαγγελιώ, τους νιώθαμε ήδη δικούς μας και πριν μας κάνουν οι ίδιοι να τους νιώσουμε έτσι.

Τα φαγητά τους το ένα καλύτερο από το άλλο. Ολόφρεσκα ψάρια και ψαρικά, εκπληκτικά μεζεδάκια, καθαρά τηγάνια, χορταστικές ποσότητες και απόλυτη ισορροπία τιμών συνυπολογίζοντας και το περιβάλλον.

Το μαγαζί έχει φανατικούς θαμώνες και ολοένα τους αυξάνει, με τον κάθε ένα που περνάει από εκεί για πρώτη φορά. Πολλά μπράβο, που είναι από τους… πρωταγωνιστές, ενός νησιού που έχει πολλά εξαιρετικά μαγαζιά για φαγητό.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θάνος Γραικός

INFO: https://www.facebook.com/LEROSFOOD/

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα