Londou σημαίνει ποιοτική ψαροφαγία στην Κόρινθο (pics)

Διαβάστε επίσης

Η «γνωριμία» μας έγινε μετά από μια συνηθισμένη βόλτα για μπάνιο και φαγητό στο Λουτράκι, σε πολυσύχναστη ημέρα που ο καθένας ξέρει τι γίνεται στις ταβέρνες της περιοχής.

Φίλος που ήξερε, είπε να ακολουθήσουμε και στο δεκάλεπτο είχαμε φτάσει στην Κόρινθο. Είναι από τις φορές που καταλαβαίνεις πόσο λίγο χρειάζεται να μετακινηθείς για να… αλλάξεις επίπεδο. Και το λέω αυτό έχοντας ως χρόνιος θαμώνας στέκια στο Λουτράκι που τρως πραγματικά καλά ακόμα και σε μέρες με πολύ κόσμο.

Londou fish tavern λοιπόν, με άκουσμα ότι υπάρχει προγενέστερο μαγαζί στις Σπέτσες και ότι το όνομα είναι απλά και… κατανοητά αυτό της οικογένειας Λόντου. Ολα τα άλλα, δεν χρειάστηκαν εξηγήσεις.

Με όμορφο εξωτερικό χώρο στη θάλασσα αλλά κυρίως με άψογα φαγητά και ποικιλία παραδοσιακού και λίγο πιο μοντέρνου. Οχι τίποτα εξεζητημένα, αλλά με μέρος του, όχι μεγάλου, μενού να ξεφεύγει λίγο από τα κλασσικά μεζεδάκια ψαροταβέρνας.

Πολύ νόστιμα και σωστά μαγειρεμένα όλα, πρώτα και κυρίως, πολύ ευγενικοί άνθρωποι, πολύ όμορφη εμπειρία που από τότε επαναλαμβάνεται με συχνότητα.

 

INFO: https://www.facebook.com/londou/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τόλης Παπαδημητρίου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα