Το Peskesi της Κρητικής γης πήγε το φαγητό σε άλλη διάσταση (pics)

Διαβάστε επίσης

Η κρητική διατροφή ήταν από μόνη της εδώ και… αμέτρητα χρόνια, ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Βρέθηκε όμως ο τρόπος να ανέβει επίπεδο και να ξεφύγει γενικώς. Το Peskesi στην καρδιά του Ηρακλείου, ούτε τυχαία μπήκε στα 100 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, ούτε και θα βγει ποτέ από αυτά, μόνο σε πιο μικρή λίστα, ψηλότερα μπορεί να φτάσει.

Μόνο κρητικά προϊόντα, δικά τους μποστάνια, μα πάνω απ’ όλα ένα απίστευτης φαντασίας μενού με καταπληκτικές γεύσεις σε ένα  ανεπιτήδευτα πολυτελές και και τόσο προσιτό περιβάλλον, συνθέτουν έναν μαγικό συνδυασμό.

Αρχίζοντας από το αχνιστό καρβέλι με το ψωμί, το κρητικό λάδι, τα τσιγκέλια με τα κρέατα με τα αρωματικά δίπλα να τα καπνίζουν φυσικά και δεκάδες άλλα καταπληκτικά πιάτα που δεν σου επιτρέπουν να καταλήξεις σε επιλογή.

Το παλιό καλοφτιαγμένο σπίτι, η αυλή, η μπάρα που μπορείς να κάτσεις και να αρχίσεις να τρως και να πίνεις κάνοντας παρέα με τα παιδιά του μαγαζιού, όλα χαμογελαστά και εξυπηρετικά όσο δεν πάει και να μην ξεκολλάς, όλα είναι απλά τέλεια, δεν υπάρχει άλλη λέξη.

Ρακές και με αρώματα, εκτός από τη σκέτη που κι αυτή είναι νέκταρ, εντυπωσιακό κελάρι με ετικέτες κρασιών και ένα μαγαζί που δεν θα σταματήσεις να… κάνεις κράτηση για να ξαναπηγαίνεις, αφού χωρίς αυτή, μάλλον με την όρεξη θα μείνεις, όποια μέρα, ώρα και εποχή κι αν το επιχειρήσεις.

 

INFO: https://peskesicrete.gr/el

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μιχάλης Γιαννουλάκης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα