Το «ΛΕΜΑΡΓΚΟ» ήρθε για να περάσει το κρέας σε άλλη διάσταση (pics)

Διαβάστε επίσης

Συχνά τα μαγαζιά σε μέρη τόσο μαζικής συγκέντρωσης περαστικού κόσμου, όπως είναι το Mediterranean Cosmos καλύπτουν στην καλύτερη περίπτωση κάποια βασικά στάνταρ. Συχνά όμως, οι κανόνες έχουν και τις εξαιρέσεις του. Το «ΛΕΜΑΡΓΚΟ» από το όνομά του σου κεντρίζει το ενδιαφέρον, το πλασάρισμα όρων όπως γαστρομαγεία και κρεαλισμός σου το… εκτοξεύει και κάποιες πρώτες στόμα με στόμα κριτικές από φίλους που το επισκέφτηκαν, απλά σε πείθουν.

Το καταλαβαίνεις εύκολα ότι οι άνθρωποι που έστησαν αυτό το μαγαζί, ψάχτηκαν. Από το στήσιμο, την παρουσίαση, την εμφάνιση, το σέρβις, μέχρι φυσικά το βασικό ζητούμενο, τις γεύσεις. Εξαιρετικές παρασκευές στα κρέατα, πρωτότυπες συνταγές, νόστιμο αποτέλεσμα χωρίς να ψάχνουν τη διαφορά μέσα από εξεζητημένες καταστάσεις.

Ενα μαγαζί που μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους, μια παρέα δύσκολων φαγάδων ειδικά στο κρέας και που ειλικρινά δύσκολα θα πηγαίναμε χωρίς… σπρώξιμο αφού αποφεύγουμε τα μέρη που προανέφερα. Να όμως που οι προκαταλήψεις καμια φορά απλά σου στερούν σημαντικές απολαύσεις.

 

INFO: https://www.facebook.com/lemargo.skg

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Αντώνης Καλλέργης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα