Στο καλντερίμι των Φηρών ο «Νικόλας» προσφέρει ελληνικό καλομαγειρεμένο φαγητό (pics)

Διαβάστε επίσης

Ισως σε ένα από τα πιο «τουριστικά» μέρη όχι απλά της χώρας αλλά και του κόσμου όλου, στο κλαντερίμι στα Φηρά, υπάρχει ένα μαγαζί που εδώ και δεκαετίες τραβάει τον δρόμο του και… αντιστέκεται.

Ο «Νικόλας» ούτε «πείραξε» τα πιάτα του για να τα… εκμοντερνίσει, ούτε μίκρυνε τις μερίδες του, ούτε και εκτόξευσε τις τιμές του. Παραμένει ένα ελληνικό μαγειρείο, όπου μπορείς να φας πολλές και καλές ελληνικές συνταγές. Λίγο την εμφάνισή του προσέχει κάθε τόσο, μα η ουσία δεν αλλάζει.

Μπορείς να βρεις λαδερά, μπορείς να βρεις φρεσκοτηγανισμένο ψαράκι, κρέατα, μουσακά του ταψιού και όχι σε ατομικό πήλινο της… κατάψυξης. Αυτό που ίσως δε μπορείς να βρεις εύκολα είναι τραπέζι, αφού και το πέρασμα το κάνει εύκολο… στόχο σε ανθρώπους πουθ δεν το ξέρουν το μαγαζί αλλά τους τραβούν οι μυρωδιές και φυσικά έχει αμέτρτητους που πάνε συστημένοι κι επί τούτου.

Η φήμη του συνεχίζει να αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και παραμένει ένας αγαπημένος γευστικός προορισμός για όσους ξέρουν ότι και σε τόσο πολυσύχναστα και κοσμικά μέρη, πάντα κάτι μπορείς να ανακαλύψεις που να παραπέμπει σε πιο ήρεμες καταστάσεις, με ποιότητα.

 

INFO: https://www.facebook.com/profile.php?id=1915459802034373&paipv=0&eav=Afa31-7UUgSaCOTpmnCy_f3mmCusAHSYzgZt1NjPzqdW4wAQp6L3iW6gpRJBzkvp0To&_rdr

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Νίκη Παντελή

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα