Στο «Σαλάμι, φέτα και κρασί» τρως και αγοράζεις μόνο εκλεκτά (pics)

Διαβάστε επίσης

Το «Σαλάμι, φέτα και κρασί» είναι ένα… επικίνδυνο μαγαζί. Μπορεί να φας και πιεις όσα εκλεκτά αγόρασες στα τραπεζάκια του μαγαζιού και να μην τα πας ποτέ σπίτι ή απλά μπορεί να κάτσεις εκεί για να αρχίσεις να τρως και να πίνεις και να… ξεχαστείς. Υπάρχει κι ένας κίνδυνος ακόμα, να πας για δυο – τρία πράγματα και να χρειαστείς… φορτηγό για να φύγεις.

Πέρα από την πλάκα, στο Ωραιόκαστρο έχουν φτιάξει ένα ντελικατέσεν πολύ υψηλών προδιαγραφών. ΕΛίτ προϊόντα υπάρχουν για να αγοράσεις, τυριά, αλλαντικά, κρασιά, μπύρες σπάνιες ετικέτες, αλοιφές, συσκευασμένα, μα και όλα αυτά μπορείς να κάτσεις εκεί και να τα απολαύσεις.

Το μαγαζί βγάζει μια φινέτσα σε όλα του, χωρίς να είναι δήθεν, χωρίς να είναι ψευτοπολυτελές, μα ταυτόχρονα έχοντας χαρακτήρα, ευγένεια, χαμόγελα, κατατοπίζοντάς σε για ό,τι ζητήσεις αφού έχει τόσα πολλά… άγνωστα που θέλεις και βοήθειες.

Βοήθεις δίνουν και στις επί τόπου παραγγελίες, ακόμα και για να μην παρασυρθείς και πάρεις τόσα που δεν θα ξέρεις τι να τα κάνεις. Βοήθειες και με τι να τα συνοδεύσεις στο ποτήρι και με λίγα λόγια, πας και ξαναπάς και όλο και κάτι νέο θα βρεις και για άμεση κατανάλωση και για ψώνια.

 

ΙNFO: https://salami-feta-krasi.business.site/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Στέργιος Κατσούλης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα