To “Μαϊστράλι” είναι η… ολοήμερη γευστική λύση στη Σαλαμίνα (pics)

Διαβάστε επίσης

Τη Σαλαμίνα δεν την είχα για χρόνια σαν επιλογή για απόδραση μπάνιου – φαγητού, κάτι μου έκανε το τόσο κοντινό για νησί. Οταν πείστηκα ότι τα πράγματα είναι αλλιώς και έδωσα δίκιο σε όσους με τράβηξαν και βγήκα ένα αξιοπρεπέστατο στέκι που σου δίνει λύση για όλη μέρα και πλέον το επισκέπτομαι και εκτός… κολυμβητικής σεζόν για μένα. Το “Μαϊστράλι” στην περιχοή που λένε Μπλε Λιμανάκι οι ντόπιοι, παραμένει μια σίγουρη εξόρμηση και για τον χειμώνα, έστω τα weekends που ανοίγει.

Είναι ένα μαγαζί με ομπρέλες – ξαπλώστρες μπροστά, έστω λίγες σε μια μικρή παραλία, με καφέδες σνακ και τα συναφή για νωρίς και κυρίως με πολύ τίμιο φαγητό για ουζάκι πάνω στη θάλασσα.

Δουλεύει και το ψαρικό και το κρεατικό με καλή ποιότητα και ποσότητα σε πολύ φυσιολογικές τιμές, θα βρεις τα μεζεδάκια που ψάχνεις σε ένα ουζερί, χωρίς υπερβολές σε ποικιλία και χωρίς… συζητήσιμες προσεγγίσεις στο μαγείρεαμ.

Σχάρα και τηγάνι δουλεύει με πολύ καλό αποτέλεσμα, η θέα έτσι κι αλλιώς σε ταξιδεύει κι ας είσαι… μια δρασκελιά από τον Πειραιά και γενικά την στεριά της Αττικής και αν υπολογίσεις τον μικρό χρόνο πορσέγγισης, το ελάχιστον κόστος και το τι βλέπεις και τρως, η ιστορία γίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

INFO: https://www.facebook.com/maistralitaverna/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μάριος Σκέντζος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα