Ο “Ζάχος” είναι μια παραδοσιακή αξία του Πειραιά (pics)

Διαβάστε επίσης

Τα μαγαζιά που ξέρεις τι θα σου προσφέρουν, καλά, αγνά και νόστιμα φαγητά σε περιβάλλον που σε ταξιδεύει νοσταλγικά, πάντα έχουν και θα έχουν το φανατικό κοινό τους. Ο “Ζάχος” στα Καμίνια είναι ένα από αυτό και οι πιστοί του αυξάνονται με το πέρασμα των χρόνων, αφού ακόμα και η νέα γενιά που μπορεί να έχει άλλες επιρροές, πάντα ξέρει να εκτιμήσει ένα “τίμιο” κουτούκι.

Τα ψάρια και τα ψαρικά έχουν τη μερίδα του λέοντος στο μενού, αλλά δεν υπάρχει γούστο που να μην καλύπτεται. Πολύ καλά και τα κρέατα, “μαμαδίστικα” και τα μαγειρευτά, νόστιμα τα μεζεδάκια, γεμάτες οι μερίδες, χαμηλές οι τιμές, ευχάριστο το περιβάλλον. Τα βαρέλια εκτός από ατμόσφαιρα σου δίνουν ιδέα και για το πολύ καλό κρασί που θα πιεις, είναι το μαγαζί τέτοιο που τραβάει το χύμα.

Στον “Ζάχο” θα δεις οικογένεις, θα δεις φοιτητές, θα δεις παρεούλες, θα δεις μέχρι και επαγγελματικά ραντεβού, πάντα σίγουρα θα δεις πολύ κόσμο και όλον να φεύγει ευχαριστημένος από το φαγητό.

INFO: https://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%B1%CF%80%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%8C%20%22%CE%9F%20%CE%96%CE%AC%CF%87%CE%BF%CF%82%22/249093428471194/

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Χρήστος Πούλιος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα