Μια νόστιμη και γουστόζικη “Κοκόνα” σε περιμένει στο Ιλιον (pics)

Διαβάστε επίσης

Γουστόζα είναι, γευστική είναι, χαμογελαστή είναι, στέκι γίνεται εύκολα η “Κοκόνα” στον Ιλιο. Ενα μεζεδοπωλείο που ξέρει τι θέλει να προσφέρει και το προσφέρει γενναιόδωρα. Το είχαμε υποδεχτεί με τις εύλογες επιφυλάξεις, με τόσα που έχουν γεμίσει την Αττική και τη χώρα ολόκληρη, μα ήταν εύκολο να μας κερδίσει και να μας κάνει σταθερούς θαμώνες.

Η “Κοκόνα” αποφάσισε να ξεφύγει από το πολύ παραδοσιακό στιλ και εμφάνισης και φαγητού, αλλά να τα κρατήσει όλα σε ισορροπία και σε καμία περίπτωση να μη διεκδικήσει ταμπέλες μοντερνιάς.

Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία που καλύπτει όλα τα γούστα, σε ορεκτικά, κρεατικά και ψαρικά και χωρίς υπερβολές, καταφέρνει να είναι σωστές οι γεύσεις. Οσο θα απολαύσεις τη μπριζόλα της άλλο τόσο και περισσότερο θα απολαύσεις το τραχανότο γαρίδας, για να πιάσουμε δυο πιάτα που ξεφεύγουν από τα όρια του μεζεδοπωλείου, αλλά έρχονται έτσι που δε σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι και σε… εστιατόριο.

Η μεζεδοκατάσταση πάντως έχει τους περισσότερους θαυμαστές, πολλά κοινά στη μέση, αφού υπάρχει η δυνατότητα επιλογής. Οι γεύσεις δεν υστερούν κάπου, οι μερίδες είναι χορταστικές και η εμπειρία πολύ ευχάριστη από την αρχή μέχρι το τέλος.

INFO: https://kokona.gr/

https://www.facebook.com/kokonamezedopoleioilion/

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάσος Μητρούσης

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα