Το “La Strada” είναι η… ιταλική ιστορία της Αθήνας (pics)

Διαβάστε επίσης

Ανανεωμένο εμφανισιακά αλλά και μαγειρικά, με ένα ασιατικό μενού να προστίθεται στο… μητρικό, το La Strada στέκει αγέρωχο στο γνωστό του χώρο εδώ και δεκαετίες, φιλοξενεί και τις επόμενες γενιές από αυτές που το πρωτοαγπάησαν και το καθέρωσαν ως ένα εκλεκτό στέκι της Αττικής.

Ενα μαγαζί πολυσυλλεκτικό στην πελατεία του, με παρέες από μαθητές μέχρι πολιτικούς, ένα μαγαζί που “χωράνε” όλοι και ικανοποιούνται όλοι. Οι άνθρωποί του ποτέ δεν έπαψαν να ασχολούνται προσωπικά με τους πελάτες, να τους κάνουν να νιώθουν οικεία σε ένα τόσο – όσο πολυτελές περιβάλλον, τόσο μέσα όσο και στον υπέροχο έξω κόσμο του, τόσο κοντά στην Κηφισίας και τόσο μακριά από αυτήν.

Οι ειδήμονες της ασιατικής κουζίνας υπεραμύνονται του μενού, το θεωρούν πετυχημένο και χρήσιμη εναλλακτική. Το La Strada όμως για τους πολλούς θα παραμένει το καλό ιταλικό τους στέκι, από τότε που τα ιταλικά δε… φύτρωναν σαν τα μανιτάρια.

Λεπτή και τραγανή πίτσα, εξαιρετικά μαγειρεμένες πάστες, καλά κρέατα και κοτόπουλο, σε ένα μενού που δίνει επιλογές και γεύση. Και σε ένα περιβάλλον που δημιουργεί και συντηρεί αναμνήσεις.

INFO: https://www.lastrada.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μιχάλης Αργυρόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα