Ο “Παπαγιάννης” είναι ο σταθερός προορισμός των Αθηναίων για μεγάλη ποικιλία καλού φαγητού (pics)

Διαβάστε επίσης

Σαν να θέλει επίτηδες να “κρυφτεί”, για να δείξει ότι… δεν έχει ανάγκη τη μόστρα και τη Βιτρίνα, η φάτσα του “Παπαγιάννη” στα Ιλίσια, ψηλά στην Παπαδιαμαντοπούλου, μοιάζει με είσοδο σε… μυστική στοά. Το θέμα είναι να την περάσεις και μετά, θα κάνεις το ίδιο δρομολόγιο όσο πιο συχνά μπορείς.

Κοντεύει τις έξι δεκαετίες τώρα αυτός ο “παράδεισος” του καλού μαγειρευτού, αλλά όχι μόνο φαγητού, που ταϊζει αμέτρητες οικογένεις, εργένηδες, φοιτητές, εργαζόμενους της γύρω περιοχής αλλά και και μακρινούς που σπεύδουν να πάρουν προμήθειες.

Δεν είναι μόνο η τεράστια ποικιλία στη βιτρίνα, συν τα φαγητά της ώρας που μπορείς να παραγγείλεις, είναι και η γεύση που όχι μόνο στέκεται δίπλα στο σπιτικό φαγητό αλλά και την ξεπερνάει. Η σπανακόπιτά του είναι ένα must των αθηναϊκών τραπεζιών, τα γεμιστά του ίσως με το πιο σπυρωτό και νόστιμο ρύζι που μπορεί να επιτευθχεί σε αυτό το φαγητό, το παστίτσιο του όνειρο και όλες οι μερίδες… διπλές και σε τιμές κάτω της μονής.

Η σάλα άνετη για κρύος καιρούς και τα τραπεζάκι στο πεζοδρόμιο καλτ για τις ζέστες, τα ντελίβερι δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα, ο κόσμος που μπαινοβγαίνει με σακούλες ασταμάτητος, το ξεπούλημα έρχεται γρήγορ και…αύριο μέρα είναι πάλι.

 

INFO: http://www.taverna-papagiannis.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάσος Μανωλάκος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα