Το νόστιμο, σπιτικό, ελληνικό φαγητό βρίσκεις στον “Φιλίππου” στο Κολωνάκι (pics)

Διαβάστε επίσης

Πολυδύχναστη, κοσμική και συνδεδεμένη με το funky, το gourmet και το προβεβλημένο είναι κατά κύριο λόγο η περιοχή του Κολωνακίου. Μόνο που πολλά χρόνια πριν καθιερωθούν αυτά, τότε που ήταν η πραγματικά αριστοκρατική περιοχή των Αθηνών, ο “Φιλίππου” ήταν εκεί και ακόμα είναι προσφέροντας το αυθεντικό, νόστιμο και ποιοτικό παραδοσιακό ελληνικό φαγητό.

Στα σκαλιά της Ξενοκράτους, σε μια από μόνη της ελκυστική τοποθεσία, το μαγαζί αυτό συνεχίζει να φιλοξενεί, αλλά και να ταΐζει με τις διανομές και τις παραλαβές του, κόσμο και κοσμάκη με καλό φαγητό σε πλούσιες μερίδες. Οπως τα μάθαμε και τα αγαπήσαμε από γενιά σε γενιά, έτσι τα μαγειρεύει και τα προσφέρει.

ΑΝ καθίσεις εκεί, θα απολαύσεις τη μεγάλη του ποικιλία σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, που συνδυάζει την καλώς εννοούμενη αριστοκρατία του Κολωνακίου με προστιό τρόπο, δεν είναι δήθεν και δεν προσπαθεί να σου θυμίσει πού βρίσκεσαι… με τις τιμές. Οι παλιοί ξέρουν, οι νεότεροι έμαθαν και ο “Φιλίππου” συνεχίζει με το πέρασμα των γενεών να προσφέρει όλο το πακέτο στην… πεινασμένη Αθήνα.

INFO: https://www.filippou.gr/

https://www.facebook.com/filippou.restaurant/photos

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα