Ποικιλία καλού κρέατος στις “Τηγανιές και σχάρες” στα Λαδάδικα (pics)

Διαβάστε επίσης

Τα Λαδάδικα, όπως και κάθε τόσο πολυσύχναστη πιάτσα, έχουν τον κίνδυνο να φας… εμπορικά. Εχουν όμως και τα “διαμαντάκια” τους, μαγαζιά που προσφέρουν πραγματικά καλό φαγητό και απλά επέλεξαν ένα εμπορικό σημείο του τόπου τους για να στεγαστούν. Οι “τηγανιές και σχάρες”, είναι μια τέτοια, καλή, περίπτωση.

Ενας πλούσιος και λαχταριστός… κρεατοκατάλογος σου ανοίγει την όρεξη και σου δυσκολεύει την επιλογή από το διάβασμα κιόλας. Υπάρχει ένα μεγάλο καλό, στοχευμένο βέβαια, ότι δεν έχει ορεκτικά και μεζεκλίκια για να σε παρασύρουν… από την ουσία. Σαλάτες, μπόλικες και καλές και κρέατα, πολλά κρέατα.

Τηγανιές, πολλές διαφορετικές, ψητά σχάρας και σούβλες, με καλά κρέατα που το καταλαβαίνεις σε κάθε μπουκιά και με καλά ψησίματα, φτιάχνουν ένα αξιοπρόσεκτο μενού σε ένα όμορφο, μοντέρνο και ευγενικό περιβάλλον.

Γεμάτη είναι και η κάβα του, χωρίς υπερβολές όμως που να σε μπερδεύουν και να σε κάνουν να νομίσεις ότι έχεις πάει για… οινογνωσία. Θα βρεις κρασιά, μπύρες, αποστάγματα και θα κάνεις ένα εξαιρετικό γεύμα, πάντα με την προϋπόθεση να βρεις και να κάτσεις, αφού το μέρος είναι πολυσύχναστο και το μαγαζί γνωστό για τις καλές υπηρεσίες του.

https://www.facebook.com/Tiganies/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ:  Χρήστος Τσούκας

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα