Ο “Μπατζάβαλης” δίνει στο κρέας άλλη διάσταση (pics)

Διαβάστε επίσης

Τον συνηθίζουν οι “ψαγμένοι” της Επίδαυρου όταν εκεί γίνεται χαμός, τον λατρεύουν όλοι οι καλοφαγάδες που εκδράμουν προς εκείνα τα μέρη. Ο “Μπατζάβαλης” στον Καρατζά, ένα χωριό που δύσκολα θα το πετύχεις στον δρόμο σου ή θα το επισκεφτείς για άλλο λόγο, έχει κάνει διάσημο τον τόπο του και την κουζίνα του.

Θα μπορούσε, αν είσαι από την Αθήνα, να παρομοιαστεί λίγο με τις ταβέρνες στα Καλύβια, κρέας δηλαδή σε τεράστιες μερίδες και τα απαραίτητα ορεκτικά για να σου ανοίγουν και όχι να σου κλείνουν την όρεξη. Το φημισμένο τηγανόψωμο, πατάτα αληθινή, σαλάτες και όλα αυτά επίσης σε υπερβολικές ποσότητες.

Εχει εξαιρετικά κρέατα, δε χρειάζεται να είσαι μέγας γνώστης για να το καταλάβεις, έχει εξαιρετικούς ψήστες και μάγειρες, έχει πάντα κόσμο άρα ακόμα και μια προσυνεννόηση δεν είναι άχρηστη, αφού έχεις δρόμο για να φτάσεις μέχρι εκεί. Από την ώρα που θα καθήσεις πάντως, μόνο για απόλαυση να είσαι έτοιμος.

 

INFO: https://www.facebook.com/batzavali?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θανάσης Γεωργίου

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα