Ο “Σύλλαμος” απογειώνει τις Κρητικές νοστιμιές (pics)

Διαβάστε επίσης

Λίγα χιλιόμετρα έξω από το Ηράκλειο, κοντά στις Βασιλειές, υπάρχει μια εξαιρετική ταβέρνα που σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι στην εξοχή, που είσαι δηλαδή αν και τόσο κοντά στην πόλη και να αποθεώνεις μέσα στην ησυχία σου τις νοστιμιές της τοπικής κουζίνας. Ο “Σύλλαμος” είναι προορισμός για όσους ξέρουν και για… τους φίλους τους που με χαρά μαθαίνουν.

Μια κλασσική ελληνική ταβέρνα, που δεν διστάζει να δώσει λίγη… μοντέρνα ατμόσφαιρα στα πιάτα της, αλλά χωρίς σε καμία περίπτωση να πειράζει τις αγνές ελληνικές γεύσεις. Με υπέροχο εξωτερικό χώρο και δροσιά κάτω από την κληματαριά, με ησυχία, με πολύ όμορφο και το εσωτερικό για τις κρύες μέρες και με άριστη εξυπηρέτηση για να μη σε νοιάζει τίποτα μέχρι να απολαύσεις τις γεύσεις τους.

Τα κρεατικά μονοπωλούν το ενδιαφέρον και είναι όλα τέλεια μαγειρεμένα, είτε τα ψητά είτε και τα μαγειρευτά που λιώνουν στο στόμα και δε σου επιτρέπουν να σκεφτείς να σταματήσεις. Πλούσιες μερίδες και σε σαλάτες και σε ορεκτικά, νόστιμες πατάτες και όλα μαζί μια απολαυστική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις όταν είσαι στην περιοχή.

INFO: https://www.facebook.com/tavernasillamos/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θοδωρής Ζέρβας

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα