Το ελληνικό κρασί και τα ελληνικά “τάπας” απογειώνονται στο Drunky Goat (pics)

Διαβάστε επίσης

Υπήρξαν πολλές επιφυλάξεις στην προτροπή απόλαυσης ενός wine bar στο… κατάκεντρο της Αθήνας, στην Πλάκα. “Με ψαγμένη λίστα κρασιών και καλό ελληνικό μεζέ σε στιλ τάπας”, μας διαβεβαίωσαν. Τόσο κεντρικά και σε ένα τόσο… πολυφορεμένο στιλ τα τελευταία χρόνια όπως τα wine bars που συχνά – πυκνά πλέον απογοητεύουν. Πλέον λέμε, πάλι καλά που το πήραμε απόφαση και πήγαμε στο “Drunky Goat”. Και λέμε και μπράβο στους ανθρώπους που το εμπνεύστηκαν και το προσφέρουν.

Σε μέρος… τουριστική παγίδα, είναι ένα πολύ τίμιο σε όσα υπόσχεται και όσα προσφέρει μαγαζί. Με μία πάρα πολύ προσεκτικά είλεγμένη λίστα ελληνικών κρασιών και μία εξαιρετικά γευστική συνοδεία ελληνικών μεζέδων στο λίγο πιο… ταιριαστό σε κρασί στιλ και όχι σε στιλ μεζεοδπωλείου, φτιάχνουν ένα αριστούργημα σε αποτέλεσμα.

Ολα αυτά σε ένα πανέμορφο μικρό μαηαζάκι, με ζεστασιά, φινέτσα, στιλ και ευγένεια από τους οικοδεσπότες, που τελικά έφτιαξαν ένα στέκι για του Αθηναίους, ένα συν για τους τουρίστες που από τέτοια μαγαζιά ανεβάζουν την εμπειρία τους στη χώρα και ένα μαγαζί που είναι φανερό ότι οι ίδιοι χαίρονται που έχουν.

 

INFO: https://drunkygoat.com/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Κοσμάς Σαχίνης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα