Τις νοστιμιές της θάλασσας στην Αλεξανδρούπολη τις γεύσεσαι στο “Νησιώτικο” (pics)

Διαβάστε επίσης

Μια ανάσα από το τελείωμα του Θρακικού πελάγους, στον παραλιακό της Αλεξανδρούπολης, το “Νησιώτικο” είναι ένας εκλεκτός προορισμός ντόπιων αλλά και πολλών επισκεπτών που το ξέρουν και το τιμούν χρόνια. Κι αυτό όμως, τιμά κάθε του επισκέπτη κρατώντας πολύ ψηλά το επίπεδο των υπηρεσιών του και των γεύσεων.

Ενα εστιατόριο που έχει καταφέρει να βρει μια πολύ πετυχημένη ισορροπία εμφάνισης, που δεν είναι το απλό παραθαλάσσιο ταβερνάκι, αλλά δεν εκπέμπει και κάποια αχρείαστη πολυτέλεια, αλλά και μια πολύ πετυχημένη ισορροπία γεύσεων. Θα βρεις και τα θαλασσινά σου μεζεδάκι και το απλό ψάρι σου, θα βρεις όμως και πιο “ψαγμένες” παρασκευές όπως κάποια ιδιαίτερα ζυμαρικά με θαλασσινά και ορισμένους από τους γευστικούς πρώτους μεζέδες.

Το “Νησιώτικο” ενδείκνυται και για μεζεδοκαταστάσεις με συνοδεία αποσταγμάτων ή καλού κρασιού, έχει συμπαθητική λίστα και νόστιμο χύμα, αλλά και για καλό ψάρι το οποίο ξέρουν να ψήνουν σωστά και δεν… κρύβουν, στο δείχνουν για να κάνεις την επιλογή σου. Είναι μια σίγουρη λύση καλού φαγητού σε καλό περιβάλλον και φαίνεται εξάλλου και από τον κόσμο που έχει.

 

 

INFO: https://www.facebook.com/nisiotiko.alexandroupoli/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Γιάννης Καμαρινός

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα