Στην καρδιά της Αθήνας το “Brigante” προσφέρει σπιτική ιταλική κουζίνα όλη μέρα (pics)

Διαβάστε επίσης

Νιώθεις τη δροσιά του Εθνικού κήπου, ξεφεύγεις λίγο από τη βοή της Φιλελλήνων και της Αμαλίας, περνάς σε ένα ωραίο ταξιδιάρικο περιβάλλον, κάτι σαν τρατορία, ταβερνάκι, μπριστρουδάκι και γεύεσαι αυθεντικές και πεντανόστιμες ιταλικές γεύσεις. Το “Brigante” δεν είναι ένα τουριστικό μαγαγί παρότι είναι στην καρδιά του τουρισμού.

Ανοίγει αξημέρωτα, έχει ένα σωρό πειρασμούς από νωρίς το πρωί για συνοδεία του καφέ, του προσεκτικά επιλεγμένου καφέ, από φοκάτσιες και άλλα προϊόντα ζύμης και συνεχίζει με τα… βαριά πυροβολικά. Μια δυνατή ποικιλία ιταλικών επιλογών με πραγματικά αξεπέραστες γεύσεις σε ζυμάρια και ζυμαρικά και σε μια σπάνια στις μέρες μας αναλογία ποσότητας – ποιότητας τιμής.

Δεν είναι υπερβολή ότι αν αυτό το μαγαζί είχε “στηθεί” σε κάποια γειτονιά, με μεγαλεπήβολους χώρους και μεγάλη ρεκλάμα, αυτά που προσφέρει θα μπορούσαν να είναι στο +30% και πάλι θα έλεγες ότι ήταν value for money.

Οι χαρούμενοι και εξυπηρετικοί άνθρωποι του Brigante κάνουν αυτό που είχαν φανταστεί και που έχουν αγκαλιάσει. “Φιλεύουν” όσους τους εμπιστεύονται και είναι πάρα πολλοί αυτοί με καλό φαγητό, τους προσφέρουν μια ήρεμη γωνιά στο πολύβουο κέντρο για να ξεφύγουν λίγο από το στρες, τους προσφέρουν όμως και τη δυνατότητα να φάνε στο χώρο τους και κυρίως σέβονται εκτός από τους πελάτες και το είδους φαγητού που αποφάσισαν να μαγειρεύουν.

 

INFO: https://www.facebook.com/brigante.cucina

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάκης Γρεβενίτης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα