Στη “Ζωή της Σκοπέλου” τρως πολύ καλά και γλεντάς καλύτερα (pics)

Διαβάστε επίσης

Εχει παγιωθεί, δυστυχώς από πολλές εμπειρίες, η άποψη ότι στα μουσικά μεζεδοπωλεία το φαγητό… απλά υπάρχει για να μην κατεβαίνει ξεροσφύρι το ποτό. Στη “Ζωή της Σκοπέλου” είναι αλλιώς. Ισως επειδή δεν είναι αυτό καθεαυτό μουσικό μεζεδοπωλείο, αλλά είναι ένα μεζεδοπωλείο που κάποια βράδια την εβδομάδα έχει και ζωντανή μουσική. Και αυτά, πραγματικά δε χάνονται.

Το όνομα του μαγαζιού δεν είναι τυχαίο, προφανώς, η κουζίνα είναι με βάση τις νοστιμιές του καταπράσινου νησιού των Σποράδων μα φυσικά δεν περιορίζεται μόνο σε αυτή. Είναι όμως μια κουζίνα προσεγμένη, με προσεκτικά διαλεγμένα μεζεδάκια και είναι μια καλή λύση ακόμα και χωρίς… νότες για παρεούλες να περάσουν όμορφα, να πιουν και να χορτάσουν με απολαυστικές νοστιμιές.

Τα μουσικά βράδια, το κέφι φουντώνει. Είναι πολύ καλό τπ πρόγραμμα και τα κεφάτα παιδιά της κομπανίας που εμείς πετύχαμε, δεν ξέρω αν είναι πάντα οι ίδιοι και οι ώρες περνάνε… νεράκι, τρώγοντας, πίνοντας και τραγουδώντας καλό ελληνικό τραγούδι με όλο το μαγαζί μετά από κάποια ώρα να γίνεται κυριολεκτικά μια παρέα.

“Η Ζωή της Σκοπέλου” είναι ένα καθώς πρέπει μαγαζί που ρίχνει την προκατάληψη για τα μουσκά μεζεδοπωλεία και τα κάνει περιζήτητα, αφού προσφέρει όλο το πακέτο.

 

 

INFO: https://www.instagram.com/zoi_ths_skopelou/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Λευτέρης Δρόσος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα