“Τα κατοσταράκια” στην Ανδραβίδα περνάνε τα θαλασσινά σε άλλο επίπεδο (pics)

Διαβάστε επίσης

Είναι ωραία να ανακαλύπεις ψαροταβέρνες που το παλεύουν να παρουσιάσουν κάτι λίγο διαφορετικό και δεν… επαναπαύονται στο ότι είναι κοντά στη θάλασσα, ή σε μέρη με δυνατή παραγωγή των θαλασσινών, άρα πουλάνε φρεσκάδα. Οχι ότι το απλό είναι κακό, το αντίθετο, αλλά οι πειραματισμοί όταν τελικά αποδίδουν κάνουν τη διαφορά. Και “Τα κατοσταράκια” ή “100ράκια” αν το προτιμάτε πιο σύντομο, στην Ανδραβίδα είναι μια τέτοια περίπτωση.

Ναι, θα βρεις και απλές γεύσεις από το τηγάνι, το καθαρό τηγάνι που ό,τι παραγγέλνεις αυτό θα γεύεσαι, θα βρεις και το ψάρι σου, θα βρεις και τα ζυμαρικά σου με θαλασσινά αλλά ακόμα κι αυτό θα το υποδεχτείς περιποιημένο πριν το… χαλάσεις για να το απολαύσεις. Δεν θα διαστάσουν όμως να σου προτείνουν και σεβίτσε που είναι απόλυτα πετυχημένο, δεν θα διστάσουν να σου παρουσιάσουν και φαντεζί πιάτα, ξέροντας ότι θα σε κεντρίσουν με την παρουσία και θα σε κερδίσουν με τη γεύση.

Το στήσιμο και η διακόσημση του χώρου, από τραπεζοκαθίσματα μέχρι σερβίτσια είναι εκλεπτυσμένα και όχι μιας απλής παραθαλάσσιας ψαροταβέρνας και όλος ο συνδυασμός κρίνεται πετυχημένος έχοντας κερδίσει πολύ κόσμο και από κοντινές περιοχές που πάει να περάσει καλά και να φάει καλύτερα.

 

INFO: https://www.instagram.com/Ta_katostarakia?fbclid=IwAR1giuOZctz1IBm2H-sHfzcO0BdpNb2dqbn5olL93eRvZgHqqiFzxZPrnXM

https://www.facebook.com/100starakia?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μίμης Λιακόπουλος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα