Το μερακλίδικο ελληνικό μεζεδάδικο είναι το “Σουμάκι” (pics)

Διαβάστε επίσης

Είναι κανόνας ότι τα πιο καλοφαγάδικα μαγαζιά μπορείς να τα βρεις σε μέρη που δεν εμπνέουν από… τουριστικής άποψης. Το “Σουμάκι” είναι πάνω στο δρόμο, σε κεντρικούς μάλιστα των Αμπελοκήπων, άρα δε θα πας εκεί ούτε για να χαζέψεις τον Θερμαϊκό ούτε για κάτι άλλο. Θα πας μόνο για να φας πολύ καλά και να είσαι σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί.

Το κρέας είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και ο τρόπος που αυτό μαγειρεύεται σου εξιτάρει αρχικά το ενδιαφέρον και εν συνεχεία… τον ουρανίσκο. Ειδικά για τους λάτρεις του πρόβειου, εδώ είναι ένα εξαιρετικό στέκι, όμως σίγουρα όχι μόνο γι’ αυτούς.

Το μαγαζί συστήνεται ως “βραδυφαγείο” και σε προδιαθέτει για αυτή την… τέχνη, να αράξεις δηλαδή με την παρέα και να τρως χωρίς βιασύνη τα τρομερά μεζεδάκια και πιάτα, να πίνεις τι ρετσίνα σου ή ό,τι άλλο θες και να συνεχίζεις με τα επόμενα αφού η ποικιλία είναι μεγάλη και πολύ δελεαστική.

Το μαγαζί πέρα από το εκλεκτό βασικό ζητούμενο, το φαγητό δηλαδή, έχει και ένα πολύ ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, βγάζει χαμόγελο και όχι αβίαστα, αυτό νιώθουν και αυτό εμφανίζουν και είναι ένα πολύ ωραίο και νόστιμο στέκι.

 

INFO: https://www.facebook.com/soumaki2022/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ:

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα