Ευωδιάζει αρώματα η πλατεία Κοτζιά από την εκλεκτή ποτοποιία “Πολυκαλά” (pics)

Διαβάστε επίσης

Μέσα στην “καρδιά” της Αθήνας, στην πλατεία Κοτζιά, σε μέρη που πια δεν είναι και τόσο άνετα να περπατήσεις μετά τη δύση του ήλιου, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, υπάρχει δεκαετίες τώρα το… κόσμημα των ελληνικών αποσταγμάτων. Η ποτοποιία “Πολυκαλά” είναι ανωτατου επιπέδου, βγάζει προϊόντα που στέκοντα άνετα όπου κι αν τα βάλεις και που αποτελεί σταθερό προορισμό εκλεκτών που ξέδρουν και δεν πιάνονται… κορόδια να ψάχνουν εκτός συνόρων.

Μια κλασική ιστορία, μικρής μονάδας που άνοιξε σε δύσκολα χρόνια ένας μερακλής και οραματιστής, που μεγάλωσε με σταθερά βήματα, που πέρασε από γενιά σε γενιά, που μεγάλωσε την παραγωγή και την ποικιλία και που δικαιούται να καμαρώνει πια για όσα προσφέρει.

Λικέρ, η ναυαρχίδα, σε μεγάλη ποικιλία, βερμούτ, μερικά ακόμα αποστάγματα, γεύσεις με φαντασία και ταίριασμα, ισορροπίες, καταπληκτικές συσκευασίες, υψηλής αισθητικής πακέτα και καλάθια δώρων. Παρότι “μεγάλωσε” η δουλειά και έχει εξαπλωθεί και στη μαζική εστίαση με τα περιζήτητα από όσους ξέρουν προϊόντα της, η ποιότητα παραμένει αδιαπραγμάτευτη και προσφέρει μοναδικές επιλογές.

 

INFO: https://polykalas.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Τάσος Μιχαηλίδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα