Με “σεβασμό” στο παραδοσιακό ψωμί και πολλές λιχουδιές το “Country Breadery” είναι… πρόταση (pics)

Διαβάστε επίσης

Μοντέρνοι φούρνοι, σε κεντρικά σημεία μεγάλων πόλεων, δικαιολογούν μια επιφύλαξη. Επειδή όμως, οι μυρωδιές αποκλείεται να μη σε τραβήξουν μέσα στο “Country Breadery” της Προξένου Κορομηλά, θα καταλάβεις ότι εκεί ο σεβασμός στο παραδοσιακό προηγείται και η νοστιμία έρχεται να κάνει ένα απίστευτο δίδυμο.

Το ψωμί είναι μια μελετημένη ιστορία σε αυτό το μαγαζί. Με προζύμια, με φυσικούς τρόπους, με ποικιλίες που δε συναντάς παντού και σίγουρα όχι τυποποιημένα ψωμιά που βρισκεις παντού. Καταλαβαίνεις γεύση, σου γεμίζει το στόμα και δεν τρως… αφρό, αξέχαστη γεύση και πολλές επιλογές, τις οποίες ξέρεουν και να σου εξηγήσουν για να καταλήξεις στου γούστου σου.

Φεύγοντας από το “τμήμα” του ψωμιού οι πειρασμοί είναι αμέτρητοι και είναι παντού και δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Τα κρουασάν είναι άλλου επιπέδου, ακριβώς όπως μπορείς να τα φανταστείς, τόσο όσο τραγανά απ’ έξω και αφράτα μέσα, βούτυρο όπως μυρίζει να το γεύεσαι κιόλας και με διάφορες επικαύψεις και γεμίσεις που τα απογειώνουν.

Υπάρχουν ένα σωρό γεύσεις για το πρωινό σου, αλλά και για όποια ώρα της ημέραες επιθυμείς, υπάρχουν πολλές επιλογές και για δώρα και για το σπίτι, αλλά πραγματικά το ψωμί είναι ο… βασιλιάς αυτού του μοντέρνου μεν, παραδοσιακότατου και ψαγμένου φούρνου δε που έχει κερδίσει τον κόσμο.

INFO: https://www.instagram.com/countrybreadery/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090398589948

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ:

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα