Το “Κάρδαμο” είναι γαστρονομικό σημείο αναφοράς για την Καλαμάτα (pics)

Διαβάστε επίσης

Ατμοσφαιρικό και λόγω τοποθεσίας, αφού απέναντι από έναν σιδηροδρομικό σταθμό… ταξιδεύεις, το “Κάρδαμο” έχει εξελιχθεί σε μια σταθερά καλού και “εξευγενισμένου” φαγητού στην Καλαμάτα και το ξέρουν και το τιμούν και πολλοί επισκέπτες της πόλης, πέρα από τους σταθερούς ντόπιους θαμώνες.

Αποκλειστικά και μόνο με πλήθος παραδοσιακών ελληνικών γεύσεων και με τα “πειράγματα” σε εμφάνιση και ονοματοδοσία να μην αγγίζουν στο ελάχιστο την ουσία, τη γεύση και τον… σεβασμό που πρέπει στην κουζίνα της χώρας μας. Ενα εξαιρετικό μενού σε ισορροοπία και ποικιλία, με το “κατόρθωμα” να είναι μεγάλο αφού έχει περιορισμένο αριθμό φαγητών, αλλά καλύπτει όλα τα γούστα. Και για μεζεδοκατάσταση και για κυρίως πιάτα και για συνδυασμό των δύο.

Οι γεύσεις είναι προσεγμένες, έντονες, τις καταλαβαίνεις όπως και τις ποσότητες, όσο για τον χώρο είναι πραγματικά όμορφος, λιτός αλλά “ζεστός” και με ευχάριστους ανθρώπους να σε εξυπηρετούν. Μια συνολικά πολύ καλή επιλογή που έχει κερδίσει με το σπαθί της το προνόμιο να θέλει… κράτηση για να βρεις τραπέζι τις περισσότερες μέρες και ώρες.

 

INFO: https://kardamo.gr/

https://www.facebook.com/kardamo.edesmatopoleio/

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα