Η νοσταλγική “Ακτή Ντοβίλ” έγινε συνώνυμο της γεύσης (pics)

Διαβάστε επίσης

Το Καραμπουρνάκι υπήρξε εκλεκτός προορισμός διακοπών των Θεσσαλονικέων τα παλιά χρόνια. Πλέον είναι ένα προάστειο της πόλης, έχει ενωθεί με αυτή, μα οι αναμνήσεις από την Ακτή Ντοβίλ από τη γαλλική… αδελφή της, μέσα από ταινίες και διηγήσεις παραμένουν. Και αποκτούν και γεύση από το ομόνυμο μαγαζί που σου προσφέρει εκλεκτά ψάρια και θαλασσινά πάνω στο κύμα.

Η τοποθεσία “τα σπάει” που λένε, το ντεκόρ και το όλο στήσιμο του μαγαζιού το ίδιο. Το πολύ καλό μως είναι ότι σε ένα πολυτελές τοπίο και περιβάλλον, τα… εξευγενισμένα πιάτα, αφού σίγουρα το μαγαζί δεν έχει σχέση με μια απλή ψαροταβέρνα, κρατιούνται σε προσιτά επίπεδα για πολύ κόσμο και δεν ακολουθούν την τάση πολλών μαγαζιών στην ευρύτερη περιοχή για υπερβολικές χρεώσεις και ψηλομύτικες συμπεριφορές εν γένει.

Το μεγάλο και γαψένο μενού, προσφέρει τη δυνατότητα τόσο για μεζεδοκατάσταση όσο και για ψαροφαγία. Ναι, μεζέδες υπάρχουν πολλοί και τραβάνε και τσιπουράκι και ουζάκι κι ας μην είναι τα πολύ απλά και συνηθισμένα, είναι όσα πρέπει και όπως πρέπει. Οπως επίσης αν πας σε ψάρι, θα βρεις μια πολύ μεγάλη και επίσης μελετημένη λίστα κρασιών που συμπληρώνει ένα πακέτο που τα έχει όλα όπως πρέπει.

 

 

INFO: https://www.instagram.com/aktintovil/

https://www.facebook.com/AktiNtovil

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θανάσης Καιρίδης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα