Το “Baroque le bistrot” είναι το all day στέκι στο Αργοστόλι (pics)

Διαβάστε επίσης

Η Κεφαλονιά δεν είναι ένα από τα νησιά που ερημώνει όταν τελειώσει η τουριστική περίοδος. Το κάθε άλλο. Είναι “ζωντανό” νησί, έχει πολλές επιλογές και διεξόδους και έχει και το “Baroque Le Bistrot” στο Αργοστόλι που είναι από μόνο του μια διέξοδος για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις.

Ενας μοντέρνος, αλλά “ζεστός” χώρος που είναι στέκι, είναι σημείο συνάντησης, είναι για κάθε είδους ραντεβού και είναι και πολύ γευστικό σε ό,τι επιλέξεις, δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα της κουζίνας και όχι μόνο στην ποσότητα, με την έννοια των τόσο πολλών δυνατοτήτων.

Ο,τι μπορεί να ζητήσει κάποιος από τον πρωινό καφέ του και ένα χορταστικό πρωινό, μέχρι το βραδινό ποτό του με διασκέδαση, μπορεί να το έχει και να το απολαύσει στο Baroque. Η κουζίνα είναι “ψαγμένη” και δεν περιορίζεται σε τυπικά πιάτα. Ακόμα δηλαδή και ζυμαρικά ή τα κρεατικά… τολμούν με δύσκολες παρασκευές και το αποτέλεσμα είναι πολύ ικανοποιητικό.

Το μαγαζί αυτό “στεκόταν” άνετα με… μεγάλες πιάτσες, πολύ μεγάλων αστικών κέντρων. Δεν ξέρω από πού το εμπνεύστηκαν και το έστησαν οι άνθρωποι που το έχουν, αλλά είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό μέρος για την Κεφαλονία, για ντόπιους και επισκέπτες.

INFO: https://www.facebook.com/BaroqueleBistrot

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θωμάς Χαρίτος

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα