Το “Edesma & Οίνος Χάιδος” είναι μια ποιοτική πρόταση στο Κερατσίνι (pics)

Διαβάστε επίσης

Συστηνέται ως “μπριζολάδικο”, αλλά μάλλον άδικα περιορίζει τον εαυτό του μόνο σε κάτι τέτοιο, αφού το “Εδεσμα και Οίνος Χάιδος” είναι πολλά περισσότερα. Ομολογώ ότι έχοντας στο μυαλό μου για Κερατσίνι και φαγητό τους υπέροχους ψαρομεζέδες κοντά στο φουγάρο, εξεπλάγην πολύ ευχάριστα όταν με πήγαν σε αυτό το μαγαζί.

Δεν το λες σκέτο κρεατάδικο, δεν το λες εκλεπτυσμένο σουβλατζίδικο, δεν το λες εστιατόριο, δεν το λες μεζεδοπωλείο ή πιο σωστά το λες λίγο από όλα αυτά και με ένα αποτέλεσμα απόλυτα ικανοποιητικό. Μου έχουν πει ότι στήνει και βραδιές με ζωντανή μουσική που το κέφι απογειώνεται, τους πιστεύω αλλά το φαγητό που έχω δοκιμάσει είναι εξαιρετικό.

Μια πολύ πλούσια ποικιλία ελληνικών μεζέδων, ορεκτικά και κρεατικά για κυρίως, φτιάχνουν ένα μενού νόστιμο και με επιλογές που θα ικανοποιήσουν από μικρά παιδιά μέχρι μεγάλες παρέες που θέλουν μπόλικο πράγμα στη μέση για να τσιμπολογάνε μέχρι.. σκασμού με το ποτό τους.

Η ποιότητων των κρεάτων και του ψησίματός τους είναι καταπληκτικά, οι αλοιφές και τα μεζεδάκια άξια συνοδευτικά, η πατάτα του σπιτική γεμίζει το στόμα, πολύ καλό χύμα κρασί εκτός από τα εμφιαλωμένα που μπορείς να βρεις και ένας πολύ όμορφος χώρος και μέσα και έξω, όπου το καλοκαιράκι είσαι σαν σε… ελληνκή ταινία. Μαγαζί πολύ υψηλών προδιαγραφών για όσους ξέρουν να τρώνε και όχι να… δείχνονται.

 

INFO: https://www.instagram.com/edesmakaioinosxaidos/

https://www.facebook.com/edesmakaioinos/

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Κώστας Φραγκόπουλος

 

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα