Το “Seawolf” δίνει μια άλλη διάσταση στα καλά της θάλασσας (pics)

Διαβάστε επίσης

Οι πειραματισμοί με τα ψάρια και τα θαλασσινά σε ελληνική εκδοχή έχουν ρίσκο. Αν δηλαδή δεν πας να φας σε μαγαζί σούσι, αλλά σε ένα ελληνικό εαστιατόριο τέτοιου είδους που τολμά να δράσει αλλιώς, μπορεί εύκολα να υπάρξει… παρεξήγηση. Το “Seawolf” είναι μια ξεκάθαρη πρόταση. Και έχει βρει μια ζηλευτή ισορροπία. Οχι, δε θα φας μεζεδάκια ψαροταβέρνας, αλλά ούτε και ξενόφερτες γεύσεις προς τον ελληνικό ουρανίσκο.

Το μαγαζί είναι πολύ υψηών προδιαγραφών. Σε όλα του. Από το απλοϊκά πολυτελές περιβάλλον, το εξαιρετικό σέρβις και τα φαγητά που σε εντυπωσιάζουν. Τρομερή φαντασία σε ορεκτικά, εξαιρετικά κυρίως πιάτα, ακόμα και οι σαλάτες στέκονται… υπερήφανα και παίρονν το δικό τους μερίδιο από τα πάντα υπέρτερα ψάρια και θαλασσινά.

Ακόμα και τα γλυκά του στο τέλος με κυρίαρχο ένα αλησμόνητο μιλφέιγ, συμπληρώνουν μέχρι την έξοδο μια εξαιρετική εμπειρία διαφορετικής ψαροφαγίας που σου αφαιρεί κάθε επιφύλαξη όσο έρχονται τα πιάτα και σίγουρα σε βάζει σε ανυπομονησία για την επόμενη φορά που θα το επισκεφτείς. Και επειδή τέτοιοι χώροι προκαλούν και την εύλογη απορία των τιμών, το value for money είναι και λίγο για να πειγράψει τη σχέση ποιότητας – τιμής.

 

INFO: https://www.instagram.com/seawolf_athens/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Μιχάλης Σερέτης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα