Στα Τρίκαλα “Το Χάνι” είναι μια σταθερή αξία γεύσης (pics)

Διαβάστε επίσης

Τη λένε “έξυπνη” πόλη, σίγουρα είναι πανέμορφη πόλη, με πανέμορφα περίχωρα και ειδικά με τα μαγευτικά Μετέωρα, μα είναι και γευστική πόλη. Στα Τρίκαλα το καλό φαγητό αφθονεί, ακόμα και στις πιο κεντρικές πιάτσες δεν υπάρχει φόβος… τουριστάδικου και “Το Χάνι” είναι μια παραδοσιακή δύναμη, με μεγάλη ιστορία και αναλλοίωτες γεύσεις.

Συστήνεται ως “οικογενειακή ταβέρνα” και αυτό επιχειρεί να είναι. Ούτε μεζεδοπωλείο, ούτε πιο κυριλές εστιατόριο, αλλά ούτε και ταβερνάκι στιλ κουτούκι. Είναι μια ταβέρνα σε ατμόσφαιρα εστιατορίου, με ελληνικές γεύσεις, σε ένα πολύ όμορφο χώρο, άνετο με σεβασμό στον πελάτη και όχι με προσπάθεια να κερδίσει ένα δυο τραπέζι στοιβάζοντας τον κόσμο.

Οι προσπάθειες εκμοντερνισμού του μενού είναι πάντα προσεκτικές και συντηρητικές δεν δημιουργούν παράταιρα πιάτα σε σχέση με όσα περιμένει κάποιος να δει σε μια ταβέρνα. Προσωπικά δε με συγκινεί ο χώρος για να δοκιμάσω κάτι πέρα από θεσσαλικούς κρεατομεζέδες και φαγητά με κρέας, τα θαλασσινά του είναι λίγα και λένε πολύ νόστιμα, αλλά αυτό είναι θέμα γούστου, τι σε τραβάει σε κάθε περιοχή.

Καταπηκτικοί μεζέδες που μπορούν και να σου καλύψουν πλήρως γεύμα, τηγανιά όπως πρέπει με πράσο και όχι κομμάτια κρέας στο τηγάνι, μεγάλες μερίδες και μια πολύ εκλεκτική λίστα εμφιαλωμένων κρασιών. Εκεί θα μπορούσαν να υπάρχουν και λίγο πιο συμβατικές λύσεις.

 

INFO: https://tavernatoxani.gr/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Θωμάς Τασούλας

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα