“Στου Ιορδάνη” στο Περιστέρι τρως πολύ, καλά και ατμοσφαιρικά (pics)

Διαβάστε επίσης

Η φάση μεζεδοπωλείο με ρετρό εμφάνιση είναι πολυφορεμένη εδώ και χρόνια σε πολλές περιοχές. Αν έχεις λίγη έμπενυση βέβαια, μπορείς να την ακολουθήσεις και να διαφέρεις από πολλούς. Η έστω να δημιουργήσει το δικό σου πιστό κοινό, όπως συμβαίνει “Στου Ιορδάνη” στο Περιστέρι.

Το ντεκόρ είναι πραγματικά ταξιδιάρικο, λες και μπαίνεις σε ελληνικό σίραλ εποχής, ξεφεύγει πολύ από δυο – τρεις αφίσες στον τοίχο και τελειώσαμε. Δείχνει με το που μπεις δηλαδή ανθρώπους που το βασανίζουν, που έχουν μεράκι που θέλουν να φτιάξουν κάτι καλό σε ένα συγκεκριμένο χώρο. Τα ακόμα καλύτερ είναι στο κυρίως ζητούμενο, στο φαγητό.

Με προσεκτικά επιλεγμένες και πάνω απ’ όλα ταιριαστές στο να μπουν στον ίδιο κατάλογο γεύσεις από όλη την Ελλάδα, χαρακτηριστικές συνταγές όμως και πολύ πετυχημένα μαγειρεμένες, σου δίνει την ευκαιρία να… μη θέλεις να φύγεις. Ακόμα και τα ποτά του, αποστάγματα και άλλα είναι όλα ψαγμένα και ο… κίνδυνος να περάσεις ώρες εκεί και να σκάσεις στο φαγητό είναι ορατός. Ιδανική κατάσταση για παρέες με κουβεντούλα, ιδανική και για να χορτάσεις με κυρίως πιάτα, ιδανική για όλα γι’ αυτό και έχει τον κόσμο του, πάντα.

INFO: https://www.facebook.com/stou.iordanh/?locale=el_GR

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Κώστας Μπογιατζής

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα