Το “Bianco” είναι ο ολοήμερος γευστικός προορισμός στην Πάτρα (pics)

Διαβάστε επίσης

Λευκό, όπως λέει το όνομά του, κεντρικότατο στη Ρήγα Φεραίου, λιτά μοντέρνο χωρίς ακρότητες και βασικά καλύπτοντας κάθε απαίτηση για κάθε ώρα της ημέρας, το “Bianco” είναι μια σίγουρη λύση στο κέντρο της Πάτρας.

Ανοιχτό από πολύ νωρίς το πρωί, είναι ένα σημείο και χαλάρωσης για πολλούς αλλά και ραντεβού με συνοδεία φαγητών, καφέδων και ποτών για επίσης πολλούς σε έναν όμορφο και στιλάτο χώρο που δουλεύει πολύ σωστά.

Η κουζίνα του ξεφεύγει πολύ από το μέσο όρο των all day μαγαζιών, που συνήθως είναι απλά ικανοποιητικά χωρίς τεράστιες προσδοκίες. Το “Bianco” ρίχνει βάρος στη μαγειρική και υπό μία έννοια μπορεί και να αδικεί τον εαυτό του με την… πολυσυλλεκτικότητα αφού αρκετοί ενδέχεται να υποτιμούν το πόσο καλά μπορούν να φάνε.

Θα έστεκε άνετα ως σκέτο εστιατόριο, αν και εκεί θα έχανε τη μαγεία του χαρακτήρα του που προσφέρει λύσεις για κάθε ώρα και γούστο. Αγαπημένη ώρα το βραδινό, αφού μπορείς να φας εξαιρετικά και να συνεχίσεις τη βραδιά σου με ποτό και νόστιμα κοκτέιλ, κάνοντας ουσιαστικά μια πλήρη έξοδο.

INFO: https://www.facebook.com/bianco.patras/

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ: Γιάννης Μελέτης

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα